Astrea clubcompetitie: Wedstrijden inplannen

Onze loopgroep heeft ook een clubcompetitie waarbij je punten kan scoren voor behaalde resultaten tijdens een aantal wedstrijden. Hiervoor worden de wedstrijden uit het Buurcontactcircuit gebruikt plus nog een paar wedstrijden. De beste 7 resultaten tellen dan uiteindelijk mee.

Lijkt me leuk om aan mee te doen voor wat wedstrijdritme en de vruchten van al het trainingsgebeuren te plukken. Meedoen voor de podiumplaatsen zal ik niet. Daar zijn mijn tijden niet naar.

Maar goed, heb ik alle wedstrijden van het buurcontactcircuit opgenomen onder het kopje geplande wedstrijden, met uitzondering van de eerste. Dat is dan weer een goed begin. Dat weekend hebben we andere plannen dus moet helaas deze wedstrijd aan mij voorbij laten gaan.

En ik vraag me af of ik tijdens de wedstrijd van 12 mei voluit moet gaan omdat een week later de halve marathon van Leiden wacht. Daarna volgen dan wedstrijden op 3 en 6 juni. Ook lekker op elkaar, maar biedt leuke uitdaging: hoe loop ik 10km op wedstrijdtempo in een tijdsbestek van 4 dagen?
We zien het allemaal wel.
En tussen al het loopgeweld door wacht mij straks ook weer de ICE, dat staat voor Interne Competitie Enkelspel van onze tennisvereniging.
En daarnaast wil ik ook nog wat tochtjes op de racefiets of mountainbike maken. Het belooft in ieder geval een sportief jaar te worden.

image_pdf